Wat we doen?


Wist je dat er per jaar meer dan 8 miljoen afval in zee terecht komt. Dat kost miljoenen vissen, vogels, schildpadden, walvissen en dolfijnen het leven. Plastic dat in zee terecht komt verteert niet, het valt uit elkaar in kleinere stukjes en worden steeds giftiger. Door al die kleine deeltjes plastic in het water veranderen de oceanen in een plastic soep. Bij Bio-Box® streven we naar een wereld zonder plastic. Onze producten worden daarom gemaakt van planten, er wordt geen gebruik gemaakt van schadelijke stoffen en hebben een recycling-proces.


LEES MEER

Investeren in de toekomst


Al jaren weten we dat er iets gedaan moet worden aan het plastic probleem. De schade wordt steeds zichtbaarder en onze oceanen lopen vol met plastic. Een ieder van ons kan z’n steentje bijdrage aan de afname van plastic. Ons plan is een leven zonder plastic, voor ons en de komende generaties.


LEES MEER

Producten


Bio-Box® heeft een divers assortiment aan verpakkingen. Wij zijn in staat diverse verpakkingen te maken. Uiteraard voorzien van het ontwerp wat past bij jouw merk en uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan; bekers, bestek, verpakkingen. Neem contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.


LEES MEER

Recycling


Het recyclen van onze producten is duurzaam en beter voor het milieu. De ultieme vorm van duurzaamheid. Van oude producten worden weer nieuwe gemaakt. Bio-Box® verzorgt het hele recycling-proces. Mochten onze producten toch onverhoopt in de natuur terecht komen dan zijn ze biologisch afbreekbaar. En dus niet schadelijk voor de natuur.


LEES MEER
 


community


Het verbeteren van de wereld doe je niet alleen. Daarom zijn we altijd op zoek naar partners die ook streven naar een wereld zonder plastic. Wil jij als bedrijf ook iets terugdoen voor de planeet neem dan contact met ons op.


LEES MEER

Onze partners:

Contact

Ben je geïnteresseerd en/of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op door middel van het contactformulier hieronder.

06 - 12 56 32 76
INFO@BIO-BOX.COM